Fraktfritt inom Sverige! Fraktfritt inom Sverige!

(0)

+46 (0)8 121 580 50
ciao@theitalianedition.se

Mån-Fre, 10:00-17:00

Torsgatan 40
113 41 Stockholm

Torsgatan 40
113 41 Stockholm

Mån-Fre, 10:00-17:00

Köpvillkor


Leverans
Leveranstid är normalt cirka 7-14 arbetsdagar.
Alla lampor levereras med fri frakt om inget annat anges. Vi använder oss av tredjepartsleverantör, som DHL eller FedEx. Alla angivna leveranstider är uppskattningar. 

Tillgänglighet
The Italian Edition erbjuder varor i mån av tillgång. Om de beställda varorna av någon anledning inte är tillgängliga kommer du att erbjudas ett alternativ eller få full återbetalning.

Ångerrätt
14 dagars fullständig returrätt på varor som köpts på webbplatsen, såvida inte annat avtalats eller anges i din beställning. Föremål som köpts med rabatt eller på rea eller som tillverkats på beställning returneras inte. 14-dagarsperioden börjar den dag ordern levereras. Du betalar eventuella returkostnader själv och alla paket måste kunna spåras. Förfrågningar om retur måste meddelas oss senast 14 dagar efter leverans och tas emot av oss senast 10 dagar efter att vi har informerats om din användning av ångerrätten. Begäran om användning av ångerrätten måste skickas via e-post till ciao@theitalianedition.se. Meddelandet måste tydligt ange din önskan att använda ångerrätten. B2B-försäljning återbetalas inte. 

Priser
Aktuella priser, avgifter och fraktkostnader anges alltid på www.theitalianedition.se. Med förbehåll för tryckfel. Vi förbehåller oss rätten att ändra produktbeskrivningar, priser och fraktkostnader. I händelse av att varor listas till ett felaktigt pris på grund av tryckfel, eller fel i prisuppgifter från våra leverantörer, har vi rätt att neka eller annullera beställningar. Detta även om beställningen har bekräftats. Vi återbetalar fullt belopp. 

För beställningar utanför Sverige, kontakta ciao@theitalianedition.se för fraktkostnad. Observera att om du lägger en beställning för leverans utanför Sverige kan importavgifter tillkomma.

The Italian Edition, bifirma Home & Stories Atelier AB
Org.nr: 5592479900
Torsgatan 40
113 62 Stockholm