Fraktfritt inom Sverige! Fraktfritt inom Sverige!

(0)

+46 (0)8 121 580 50
info@theitalianedition.se

Mån-Fre, 10:00-17:00

Torsgatan 40
113 41 Stockholm

Torsgatan 40
113 41 Stockholm

Mån-Fre, 10:00-17:00

FAQ

Frågor & Svar 

Hur lång är leveranstiden? 

Vi strävar efter att kunna leverera alla lampor cirka 7-10 arbetsdagar efter beställning. Men beroende på om vi har just din lampa på lager eller om den måste beställas så brukar leveranstiden vara mellan 1-3 veckor. 

Hur levereras lamporna från Murano? 

Vi skickar alltid lampor med leverans direkt till dörren. Vi använder oss av FedEx eller DHL. De skickas antingen från vårt lager i Stockholm eller direkt från Italien. Alla lampor är väl paketerade med bubbelplast och frigolit. 

Hur tillverkas lamporna från Murano? 

Lamporna är nyproducerade om inget annat angivits. Metallramen är tillverkade av gamla originalbågar och glasen är munblåsta och nytillverkade. Alla glas har kvalitetskontrolleras innan de levereras till kund. Glasen är tillverkade i och runt Murano av glasmästare som har månnga års erfarenhet och ett särskilt tillstånd för att tillverka Muranoglas. 

Kan jag se lamporna någonstans? 

Vi har ett showroom centralt i Stockholm där man kan boka en tid för ett möte eller för att titta på de olika modeller, färger och glas som finns. Vi har många modeller på plats men också alla de olika glas och färger som finns. Man kan maila oss på ciao@theitalianedition.se för att boka tid! Det går även bra att låna hem glas i mån av tillgänglighet.

Kan man designa sin egen lampa? 

Det går bra! Många av våra ramar finns i både kromfärg och mässignfärg. Man kan också mixa färgerna på glasen! Maila oss för att göra din egen design och prisinformation: ciao@theitalianedition.se