Fraktfritt inom Sverige! Fraktfritt inom Sverige!

(0)

+46 (0)8 121 580 50
ciao@theitalianedition.se

Mån-Fre, 10:00-17:00

Torsgatan 40
113 41 Stockholm

Torsgatan 40
113 41 Stockholm

Mån-Fre, 10:00-17:00

FAQ

Frågor & Svar 

Hur lång är leveranstiden? 

Vi strävar efter att kunna leverera alla lampor cirka 7-10 arbetsdagar efter beställning. Men beroende på om vi har just din lampa på lager eller om den måste beställas så brukar leveranstiden vara mellan 1-3 veckor. 

Hur levereras lamporna? 

Vi skickar alltid lampor med leverans direkt till dörren. Vi använder oss av FedEx eller DHL. De skickas antingen från vårt lager i Stockholm eller direkt från Italien. Alla lampor är väl paketerade med bubbelplast och frigolit. 

Hur tillverkas Murano lamporna? 

Lamporna är nyproducerade om inget annat angivits. Alla glas har har kvalitetskontrolleras innan de levereras till kund. Glasen är tillverkade i och runt omkring Murano av glasmästare som har många års erfarenhet. 

Kan jag se lamporna någonstans? 

Vi har ett showroom centralt i Stockholm där man kan boka en tid för för att komma och titta på de olika modeller, färger och glas som finns. Vi har många modeller på plats men också alla de olika glas och färger som finns. Man kan maila oss på ciao@theitalianedition.se för att boka tid. Det går även bra att låna hem glas i mån av tillgänglighet.

Kan man designa sin egen lampa? 

Det går bra! Många av våra lampor går att specialbeställa. Vi har även olika ramar att välja på. Man kan också mixa färgerna på glasen! Maila oss för att göra din egen design och för mer prisinformation: ciao@theitalianedition.se 

Hur ska taklampan hängas upp?

Det är viktigt att kroken håller den vikt som lampan har. Ibland behöver man byta ut takkroken till en som tål högre vikt. Vi rekommenderar alltid att man tar hjälp av en elektriker för att montera lampan och säkerställa att lampan hänger korrekt och säkert.